• -20,33%
crop_original GALERIE FOTO

LEGO® Architecture - Tokyo, 21051

21051
Pret vechi: 244,77 lei
Economisesti aproximativ 49 Lei (-20%)
195,00 lei

Avertisment!
Pericol de sufocare.Piese mici. Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.

Construieste cele mai faimoase monumente si repere din Tokyo cu aceasta jucarie de birou din colectia LEGO® Architecture Skyline – 21051 Tokyo! Acest set de constructie este un cadou minunat pentru cei care iubesc calatoriile, cultura japoneza si desigur joaca cu caramizi LEGO!

 

Setul include versiuni LEGO a urmatoarelor repere: TOKYO SKYTREE, Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower si Tokyo Big Sight. Parcul Chidorigafuchi, trecerea de pietoni Shibuya si o pagoda sunt de asemenea incluse in set.

Cladirile sunt asamblate pe o baza cu o placa cu numele orasului, formand astfel o piesa de rezistenta pentru acasa sau birou.

 

- Urmatoarele cladiri se construiesc folosind piesele LEGO din set: TOKYO SKYTREE, cel mai inalt turn din lume, Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, parcul Chidorigafuchi plin de pomi cu flori de cires si trecerea Shibuya.

- Setul include o baza de construit, cu o placa pe care e afisat numele Tokyo. Informatii suplimentare despre Tokyo si despre creatorul setului se gasesc in manualul de instructiuni.

- Setul masoara peste 28 cm inaltime, 27 cm lungime si 10 cm latime, perfect pentru a fi expus in numeroase locuri din casa sau birou.

Culoare:
Multicolor
Varsta:
+16 ani
Numar piese:
547
chat Opinia clientilor (0)